Senzori cu conexiuni igienice

Nicio sansa pentru germeni – Hygienic by design
Cerinte ridicate specifice industriei laptelui si a berii unde germenii si bacteriile pot pune in pericol calitatea produsului.Anderson Negele transforma aceste cerinte in principiul definitoriu Design dedicat pentru anularea spatiilor moarte in care se pot acumula bacteriile si germenii in concordanta cu normele  FDA (Food and Drug Administration), EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) si  3–A (Sanitary Standards).Componentele in contact cu fluidul sunt fabricate exclusiv din otel inox 1.4435 sau 1.4435 cu continut redus de delta ferita iar toate suprafetele sunt polizate electrochimic pentru a reduce rugozitatea la maxim 0,8 microni .Toate componentele din material plastic sunt in conformitate cu standardele FDA.Punctele de masurare pot fi curatate si sterlizate in mod efficient si sigur

Poza-Masurarea-temperaturi-Clean-Adapt-tevi-si-rezervoare

Poza-Masurarea-temperaturii-Clean-Adapt

Conexiunile igienice CLEANadapt si FLEXadapt
Procesele industriale reproductibile sidefinite foarte précis au un efect  crucial asupra mentinerii constante a parametrilor de caitate  pe termn lung.Posibilitatea curatarii tuturor componentelor fara reziduri remanente si cea de efectuarea a sterilizarii complete a acestora este o conditie si premisa esentiala si indispensabila mai ales in cazul in care produse diferite se proceseaza succesiv pe aceeasi line tehnologica.Toate conexiunile igienice utilizate sunt optimizate pentru a raspunde cerintelor de a fi foarte usor si eficient curatata si sterilizate .Sistem modular este usor adaptabil la diferitele conexiuni igienice uzuale : TriClamp, DRD , Varivent , APV Inline, Biocontrol, SMS, RJT, IDF etc.

CLEANadapt 

Poza-Clean-Adapt-EHG

Adaptoare-la-proces-ptr-Clean-Adapt

Muchiile de etansare si suprafata conica de etansare permite integrarea senzorilor la proces prin eliminarea spatiilor moarte si fara elastomeric.Cu ajutorul sistemului CLEANadapt senzorii pot fi instalati cu ajutorul conexiunilor igienice  in liniile déjà existente.Etansari tip Oring sau alte etansari nu sunt necesare cu sistemul CLEANadapt.

Poza-Clean-Adapt-Schema

FLEXadapt
De cele mai multe ori schimbarea senzorilor poate determina oprirea intregii linii de fabricatie.Blocul constructiv FLEXadapt permite instalarea si extragerea senzorilor – in orice moment si fara deschiderea procesului – pentru verificari si recalibrarii.Prin design-ul sau FLEXadapt  asigura faptul ca senzorii cu conexiuni igenice sunt instalati fara pericolulul contaminarii si acumularii germenilor si bacteriilor..

Poza-Pharma-Adapt-Schema

Flexibilitate prin modularitate
Noile modele inteligente de senzori de presiune PFScu conexiuni igienice conduc la o reducere in timp a costurilor de operare. ofera flexibilitatea și performanța atat de necesare in industria alimentara si in general in aplicațiile igienice din industria bauturilor.Designul modular reduce costurile de stoc și operare. Inlocuirea sau modernizarea modulelor existente sau noi devine o simpla formalitate si se poate face in orice moment, in functie de conditiile „on site”. Datorita acestui design modular nou, nu mai este absolut necesar sa se achizitioneze un senzor nou. Daca este necesar se poate constitui un senzor on site din componentele sale.Aceasta flexibilitate in procedurile de achiziții de produse face posibilă reducerea si optimizarea stocurilor.

Avantaje :

  • Un numar mare de aplicații de masurare standard la care poate fi schimbate componente  „on site” de catre utilizator, fara scule
  • Poate fi utilizat în procese unde temperaturile ating in mod constat 177 C
  • Display iluminat pentru o citire ușoară
  • Conexiunea electrică poate fi schimbata „on site” (presetupa cu conector tip M12)Datorita noului sistem de etansare, sistemul PFS poate face fata aplicatiilor extreme, cum ar fi temperaturile ridicate de proces sau medii extrem de umede, oferind in acelasi timp masuratori exacte și precise.

.

News_201203_PF_small

Ambitia noastra – avantajul dumneavoastra
Ca specialisti si furnizori de aparate de masura si control am dezvoltat pentru dumneavoastra solutii speciale in functie de cerintele pietei, ce corespund cerintelor si reglementarilor din industria alimentara si farmaceutica.

Datorita designului igienic optimizat, senzorii de proces NEGELE si-au creat o nisa pe piata produselor de inalta calitate. Aceasta nisa atrage un numar crescut de clienti din toata lumea.

Poza-separarea-fazelor-Senzor-de-turbiditate

Monitorizarea-curgeri-protectie-pompa-mers-regim-uscat-senzori-cu-ultrasunete-FWS-FSK

Poza-Monitorizarea-temperaturii-la-pasteurizare

Poza-Masurarea-debitului-de-apa-demineralizata-Debitmetru-cu-turbina-HM-.

Poza-Masurarea-hidrostatica-a-nivelului

Poza-Masurarea-debitului-Flash-pasteurizer-Debitmetru-Emag.

Versatilitate si Inovatie
Aceste doua concepte conduc la succesul senzorilor de proces de la ANDERSON NEGELE.Pe linga paleta larga de produse de catalog standardizate, ANDERSON NEGELE dezvolta si ofera in mod sustinut solutii dedicate pentru cerintele individuale ale clientelor.Fie ca e necesara masurarea cu mare precizie a  nivelului, turbiditatii, presiunii, temperaturii, conductivitatii fie ca se solicita determinarea sigura si precisa a limitei de nivel sau de detectarea curgerii, ANDERSON NEGELE  are intotdeauna solutia adecvata.

web design Abu Dhabi
creare magazin online
realizare site web
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
hotel iasi avocat suceava