Despre

Pasiunea pentru ceea ce facem

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor dumneavoastra.

Respectul fata de clienti

Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta activitatii noastre, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Dezvoltarea continua

Respectarea angajamentelor pe care DEBITRON TERMO si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

Echipa noastra

DIRECTOR EXECUTIV:

Ing. Calin Mihalache
Tel: 0722 403 764
E-mail: calin@debitron-termo.eu

DEPARTAMENT VANZARI:

Sebastian Voicu
Tel: 0723 639 197
E-mail: sebastian@debitron-termo.eu

DEPARTAMENT SERVICE, CONSULTANTA TEHNICA SI TEHNOLOGICA

Ing. Cristian Zander
Tel: 0723 335 080
E-mail: cristian.zander@gmail.com

creare website realizare site web
creare site web
traduceri autorizate Iasi