Masini tocat, fierastraie cu banda, cuttere, extrudere

Tehnologie de varf Fabricat in Germania

  • Calitate fara compromisuri
  • Igiena
  • Design ergonomic
  • Constructie robusta
  • Siguranta in exploatare

Masini de tocat carne refrigerata , congelata , sisteme de portionare , ferastrae cu banda, malaxoare, kuttere, extrudere si masini de ascutit.

MASINI DE TOCAT ULTRA MEW 620, 621, MEW 622 , 623

Tehnica de varf pentru prelucrarea economica si igienica a carnii.Masinile de tocat automate ULTRA ofera o soltie optima pentru toate operatiile de tocarea si maruntirea la calitate de inalta clasa.

Sistemul patentat cu dispozitiv cilindric de ghidare a snecului de avans, snecul de avans, snecul de lucru, dispoztivul tip pana de inchidere a zonei de transfer plus geometria variabila a capetelor snecurilor garanteaza o capacitate maxima care s-ar atinge doar cu masini de capacitate mult mai mare.

Masinile de tocat automate ULTRA MEW 620 – 623 sunt disponibile in 4 variante constructive cu o capacitate cuprinsa intre 1400 bzw. 2200 kg /ora si pot fi dotate fie cu sistem de taiere Unger sau Enterprise.

Pentru separarea flaxurilor se poate ajuta un dispozitiv special de separare. Modelele MEW 620-623 se poate utiliza pentru o multitudine de produse.
Chiar si carne congelata pina la -5 °C poate fi prelucrata cu masinile tip ULTRA fara probleme.

MASINI DE TOCAT INDUSTRIALE MEW 725, 725 M, MEW 726 MEW 726 M

Masinile de tocat automate ULTRA MEW 725 si MEW 726 sunt disponibile in 4 variante constructive si sunt destinate aplicatiilor industriale. Cu palnie avand capaciatea de la 130 la 250 litrii se poate atinge fara probleme o capacitate de 3000 kg/h la un nivel optim calitativ. Datorita sistemului patentat de firma MADO cu dispozitiv cilindric de ghidare a snecului de avans, snecul de avans, snecul de lucru, dispoztivul tip pana de inchidere a zonei de transfer plus geometria variabila a capetelor snecurilor la un consum energetic minim se atinge capacitate de lucru optima. Solutiile tehnice patentate ale firmei MADO revolutioneaza comceptele de prelucrare a carnii asigura o igiena deosebita si reduce costurile. Se poate prelucra chiar si carne congelata pina la -10 °C fara probleme. Optional se pot livra si sisteme de separare a flaxurilor, sisteme de protectie electrice cu interblocare, sisteme de racire sau introducere a gazului inert ca si sisteme de antrenare cu variator de turatie.
Masinile de tocat pot fi echipate la alegere cu sistem de taiere Unger sau Enterprise.

ultra1

Masinile de tocat Ultra 621,623,725M si 726 M sunt echipate cu brat malaxor pentru obtinerea unor rezultate de inalta clasa .Pentru prelucrarea optima a diferitelor produse sunt disponibile mai multe tipuri de brate malaxare :cu palete, semiluna, spirale, in forma Z etc.Extragerea snecului de avans in vederea curatarii este posibila fara demontarea bratului malaxor

Cele 4 patente ale firmei MADO intr-o privire

ultra2

Dizpoztiv cilindric
Carnea este tranferata catre setul de taiere cu ajutorul snecului de lucru care execita astfel o presiune catre aceste sistem de taiere generind o comprimare a cesteia. Snecul evolueaza intr-un „tub de presiune“ (carcasa senecului). Pe aceast dispozitiv cilindric sunt practicate degajari.Prin acestea produsul este impins catre setul de taiere si este impiedicata intoarcerea acestuia in sens opus. Dispoztivul cilindric poate fi foarte usor extras si interiorul masinii este foarte usor de curatat dartorita suprafetelor netede. Astfel se asigura si o curatare ireprosabila si facila a masinii de tocat.

Snecul de avans si presiune
Studii stintifice au demonstrat, faptul ca ldoar 10 -30 % din energia mecanica este utilizata la tranferul materiei prime. Efortul mecanic principal cca. 70-90 % este preluat de setul de taiere. Acest lucru a condus la proiectarea si realizarea unor modele speciale de snecuri de catre firma MADO.Elementul de antrenare este fabricat din „otel inox“ iar „elementul de avans“ din material plastic ultrarezintent si serveste “lagaruirii cu uzura redusa” a snecului. Astfel se evita uzura provenita din frecarea metal pe metal.

ultra3

ultra4

Dispozitivul tip pana
Dispozitivul nou conceput „ tip pana de lagaruire“ intre snecul de avans si snecul de lucru asigura o acoperire optima a zonei de transfer. Astfel se asigura un transfer ireprosabil al carnii in conditiile utilizarii capacitatii maxime de lucru. Dispoztivul tip pana de lagaruire si snecul de avans se pot exrage fara scule.Astfel zona de tranfer este usor accesibila si usor de curatat.

Capete cu geometrie variabila
Snecurile de avans sunt prevazute la capete cu „profile cu geometrie variabila“. Astfel la miscarea de rotatie a snecurilor nu apare miscarea ascendenta sau descendenta in lungul axei.In combinatie cu „zona de presiune detasabila “ „geometria varialbila a capetelor snecurilor“ asigura intotdeauna o alimentare optima a snecului de lucru. Astfel se evita mersul in gol a setului de tatiere si generarea in exces, nedorita a caldurii .Ceresterea minima a temperaturii si randamaentul maxim obtinut garanteaza calitatea de inalta clasa , care s-ar putea altfel realiza doar cu ajutorul unor masini de capacitati substantial mai mari.Masinile de tocat ULTRA MEW 620 – MEW 623 datorita sistemului de transport si a sculelor de maruntiere, tocare garanteaza o productivitate inalta asigurand o procesare delicata si calitativa a produsului. Toate elementele functionale pot fi extrase fara ajutorul sculelor in vederea curatarii masinii.

Poductivitatea si variatia temeraturii intr-un tabel comarativ .

Randamentul ridicat in conditiile unei incalziri minime in cazul masinilor de tocat automate ULTRA 620/621 echipate cu set de taiere din 5 elemente cu sita de capat de 3 mm in coordonate : capacitate de lucru kg/min versus temperatura

.

graf.

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.

O solutie de ultima ora pentru o procesare industriala complet automata a carnii.

Extruder

Noul extruder de la MADO – specialistul in masini pentru procesarea industriala a carnii -va ajuta sa economisti timp si bani prin combinarea unor serii de procese tehnologice intr-o singura masina.

Acest tip nou de utilaj este gindit sa proceseze carnea si sa livreze produs finit cum ar fi de exemplu carne tocata, separind in timpii de executie tendoanele si cartilagiile. Brevetat, folosind tehnologii avansate, asamblat din materiale de cea mai buna calitate si cu finisari exceptionale nu poate decit sa va asigure cele mai bune rezultate in toate fazele de productie. In mod obisnuit procesele de cuterare, amestec si omogenizare sunt facute de masini separate lucru care presupune transportul materialului de la o masina la alta , fapt ce genereaza in primul rind cheltuieli suplimentare pentru personal, timpi de productie “morti”, si expunerea suplimentara a carnii la diverse medii .

Integrarea proceselor de sortare,taiere, amestec, omogenizare, intr-o singura masina eficientizeza fluxul tehnologic si scurteaza timpii de productie.

La fel cheltuielile legate de costurile de operare si igienizare sint reduse in mod drastic, pentru ca nu mai sunt necesare mai multe utilaje !

tastatur

Panoul de control permite configurarea si folosirea a 99 de operatiuni si programe. Si pentru ca totusi se lucreaza intr-un mediu umed , panoul de control este garantat sa reziste la umezeala si chiar la expunerea in mod direct la apa !

Butoanele mari si cu functii intuitive ajuta la o operare usoara cu utilizatorul uman Fie ca este vorba de procesarea cirnatilor cruzi, de produse semiperisabile,sau de alte produse alimentare, tehnologia patentata MADO asigura productia eficienta la o calitate exceptionala.

ausschnindustrwoelfeallg

Produse precum cremwurstii proaspeti, salamurile,cirnatii de bere, la fel ca si lebenwurst sau orice alceva pot fi produsi intr-o singura operatiune, cu minim de timp consumat, si la un inalt nivel de igiena.

Avind un nivel maxim de lucru de 12 tone pe ora acest nou tip de utilaj reuseste sa dubleze nivelul de produs finit prelucrat in comparatie cu utilajele obisnuite avind acelasi diametru al sistemului de taiere. Pentru ca felul in care este tratata carnea pe timpul procesarii este extrem de important, tehnologia MADO a inventat si brevetat un sistem dublu de pretaiere cu rezultate optime asupra structurii si calitatii procesului de prelucrare .

Sarja este omogenizata folosind seturi de cutite avind in componenta de la 3 pina la 7 lame, inainte de a fi tocat conform cerintelor retetei

premium wordpress themes creare website creare magazin online
realizare site web
promovare site
creare site web
hidroizolatii tulcea avocat suceava traduceri autorizate Iasi