Separatoare centrifugale

Separatoare centrifugale pentru industria laptelui 

Separatoarele centrifugale fabricate de firma  Reda de RE-T sunt proiectate special pentru a degresa, curata și standardiza lapte, smantana și zer.Aceste separatoare sunt special construite pentru aplicatiile din industria laptelui și opereaza la viteze foarte mari ale cuvei  pentru cele mai bune performanțe in separarea particulelpr solide cu diametre foarte mici (grasime, impuritati, spori și bacterii, etc). Designul standard al acestor separatoare asigura incarcarea produsului sub presiune printr-un sistem de intrare tip “soft inflow”. Apoi, produsul este accelerat la viteza de separare, fara a cauza deteriorarea globulelor de grasime.Suprafața mare de lucru, viteza mare de rotatie si evacuarea extrem de rapida a impuritatilor conduce la separarea maximă și eficienta.Produsul degresat si smantana sunt evacuate sub presiune, prin urmare, nu sunt necesare pompe de recuperare. Capacitatile de lucru sunt disponibile de la minim 1500 l / h la maxim 50.000 l/h.

Separator-UP_13-04-10_7SnaWv1

Separatoarele centrifugale pentru curatare si limpezire 

Separatoarele centrifugale Reda din seria RE-P sunt proiectate special pentru a curata laptele crud (lapte de vaca , oaie , capră , etc ) și zer.Aceste separatoare sunt special construite pentru aplicatii din industria laptelui si realizeaza turatii foarte mari ale cuvei pentru obtinerea celor mai bune performante in separarea particulelor solide cu diametre foarte mici (impuritati , spori , bacterii , etc ). Designul standard al acestor separatoare asigura alimentarea produsului sub presiune printr-un sistem “soft inflow”. Apoi, produsul este accelerat  la viteza de separare , fara a afecta integritatea globulele de grasime.Suprafata mare de lucru , turatia  mare de lucru si evacuarea extrem de rapida a impuritatilor conduc la o  maxima eficienta a procesului de curatare. Produsul degresat si smantana șunt evacuate sub presiune, prin urmare, nu sunt necesare pompe de recuperare.Capacitatea de procesare este de la minim 3000 l/h la maximum 35.000 l/h.

Separator-Clarification-UP_30-09-10_R1w6v4

Bactofuga

Separatoare centrifugale Reda din seria RE – B sunt special concepute si utilizate pentru a separa microorganismele  (bacterii și spori ) din laptele crud :

Beneficiile acestui tratament sunt variate :

imbunatatirea duratei de depozitare a laptelui de pe piata
imbunatatirea calitatii bacteriologice a laptelui utilizat pentru a produce branza , lapte și zer praf
restaurarea calitații in caz de muls nefavorabil , probleme de logistica sau de condițiile de mediu
in timpul separarii de bacterii , lapte este curațat si de orice impuritati posibile și corpuri straine

Procesul de eliminare a microorganismelor poate fi gestionate cu sistemul standard de o singură faza (fara recirculare) sau cu sistemul de două faze  (cu recirculare ) . Aceste centrifuge poate fi plasat înainte sau după un separator centrifugal , dar pentru a obține cel mai înalt nivel de separare a temperatura produsului nu trebuie să fie sub 55 ° C , astfel incat poziția sa naturala este într-o linie de pasteurizare sau sterilizare.Eficiența indeparatarii bacteriilor depinde si de caracteristicile produsului . Design-ul standard al acestor separatoare asigura alimentarea produsului sub presiune printr-un sistem soft inflow. Apoi, produsul este accelerat  la viteza de separare , fara a afecta globulele de grasime. Suprafata mare de lucru , turatia  mare de lucru si evacuarea extrem de rapida a impuritatilor conduc la o  maxima eficienta a procesului de curatare. Produsul degresat si smantana șunt evacuate sub presiune, prin urmare, nu sunt necesare pompe de recuperare.Capacitatile de proces sunt disponibile de la minim 3000 l/h la maxim 35.000 l/h.

Bactofuga-UP_12-04-10_MGcD3T

Sisteme de standardizare pentru industria laptelui 

Sistemele de standardizare automate din seria RTM realizate de REDA Spa realizeaza standardizarea laptelui si a smantanei cu precizie maxima.Aceste sisteme functioneaza in mod normal , in conexiune cu un separator centrifugal si sunt echipate cu toate elementele necesare și accesorii pentru reglarea aceluiasi  separator centrifugal : supapă automată contrapresiune , manometre de lapte si smantana și robinete de prelevare de probe.

Avantajele sistmelor de automate de standardizare realizate de REDA SpA sunt notabile :

Posibilitatea de a standardiza simultan lapte și smantana .
Masurarea  densitatii atat pentru lapte cat si pentru smantana
Precizie mare de standardizare atat pantru lapte ( +0,03 % ) cat si pentru smantana ( +0,5 % )
Opțiunea ” sistem de calibrare RTM ” pentru a îmbunătăți în continuare precizia de standardizare .
Optiunea de mare viteza în reglementarea fluxurilor de standardizare.
Sistem de ” control al debitului RTM ” pentru o recalculare constantă și continuă a debitelor .

Sistemele standardizare sunt premontate și testate in fabrica inainte de furnizare , de asemenea, în versiunea simplificată  (mod. RTC ) care controleaza doar nivelul de grasime a smantanei.La cerere sistemele de standardizare pot fi livrate  furnizate in varianta fara a fi conectata  la un separator centrifugal, prin urmare prin conectare directa de la tancurile standardizere.Sistemele de standardizare sunt disponibile cu capacitati intre 5.000 si 50.000 litrii/h .

Stndardizare-UP_22-04-11_JZyu0Q

Separatoare centrifugale pentru curatare si limpezire vinurilor 

Prin utilizarea separatoarelor centrifugale de ultima generatie fabricate de Reda este posibila curatarea mecanica centrifugala a musturilor si al vinurilor cu rezultate exceptionale, evitand oxidarea produselor in conditiile unui mod de lucru automat.Tratamentul vinurilor (vinuri tinere, rosii , albe, spumante) cu separatoare de mare viteza fabricate de REDA SpA oferă rezultate remarcabile in ceea ce priveste capacitatea orare si aspectul produsului , pentru ca forta centrifuga deosebit de mare generata in interiorul cuvei separa complet drojdiile si celelalte reziduuri.Lipsa de oxidarii produsului si posibilitatea de a curata mechanic prin centrifugare produsele cu un continut ridicat de impuritati (separatorul centrifugal este autocuratat intr un interval de timp foarte scurt) face ca separatorul centrifugal, sa fie cea mai eficienta solutie tehnice pentru curatarea si limpezirea mecanica centrifugala a vinurilor la sfarsitul fermentatiei, fiind de asemenea un proces foarte rapid de lucru care are si avantajul reducerii fortei de munca necesare.Pentru rezultate si mai bune este posibil sa se conecteze la separatoarele centrifugale si urmatoarele accesorii :

Dispozitiv hidrociclonic : pentru separarea solidelor groase prezente in must sau in vin
Filtru perie: pentru pre-filtrarea mustului la intrare

Poza-Wine-and-spirits-UP_24-02-10_Xtxp55

Separatoare centrifugale pentru curatrea si limpezirea bauturilor si sucurilor    

Forta centrifuga a fost intotdeauna utilizata pentru separarea in continua a particulelor solide aflate in suspensie continute in sucurile naturale.Separatoarele centrifugale fabricate de REDA Spa pentru sucurile de fructe si alte bauturi sunt concepute in mod expres pentru curatarea mecanica centrifugala limpezierea si concentrarea produsului din diverse substante (celuloza, pulpa, particule, etc ).Aplicatiile tipice : fructe, citrice, mere, pere, piersici, fructe de padure, struguri, sucuri de fructe tropicale.

Avantaje in utilizarea separatoarelor de curatare si limpezire centrifugale REDA Spa :

Randament ridicat la curatare mecanica si la concentrarea solutiilor
Functionare in mod automat si continuu, fara intreruperea fazelor procesului .
Functionare silentioasa
Constructie complet din otel inoxidabil
Costuri extrem de mici de intretinere

Poza-Juice-and-Drinks-Clarification-UP_22-02-10_y8arVP

premium wordpress themes creare website creare magazin online
realizare site web
promovare site
creare site web
hidroizolatii tulcea avocat suceava traduceri autorizate Iasi